• BIST 9432.55
  • Altın 4094.521
  • Dolar 38.4006
  • Euro 43.6853
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

'ZOR MÜŞTERİ İLE BAŞA ÇIKMA' EĞİTİMİ

'ZOR MÜŞTERİ İLE BAŞA ÇIKMA' EĞİTİMİ
Kapalı çarşı esnafına Teknikler anlatıldı.

 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programları kapsamında Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafına 'Zor Müşterilerle Başa Çıkma Teknikleri' eğitimi verildi.

Tayyare Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak verilen eğitimlerde çarşı esnafına uzman eğitmenler tarafından şimdiye kadar 'Perakende Satış Yöntemleri' ve 'Müşteri ile Etkin İletişim' eğitimleri ile çarşı esnafı seminerleri düzenlendi.

MÜŞTERİLER DAHA ACELECİ VE SABIRSIZ

Esnafa, Güler Oral tarafından 'Zor Müşterilerle Başa Çıkma' eğitimi verildi. Yoğun katılımın olduğu programda Güler Oral, esnafa yeni alışveriş yöntemleri ve müşteri beklentileri hakkında bilgiler verdi. Güler Oral, artık müşteri profilinin farklılaştığını belirterek, "Yaşam biçimindeki değişiklikler ve gelişen teknoloji ile birlikte günümüzde müşteriler daha sabırsız, aceleci ve yenilik peşinde." dedi.

GÜLER YÜZLÜ OLUN, MÜŞTERİ KAÇMASIN

Güler, çarşı esnafının zor müşterilere karşı nasıl davranması gerektiği konusunda ise, "Müşteri kalıpları değişiyor. Talep beklentileri yüksek, problemlere anında çözüm bekleyen bir tüketici kitlesi ile karşı karşıyayız. Bu yüzden ne durumda olursanız olun zor müşterilerle karşılaşmaya hazırlıklı olun. Mutlaka güler yüzlü davranın." diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Osmanlı Devleti'nin ilk büyük alışveriş merkezi niteliğindeki çarşıyı eski ihtişamına kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Bölgenin turistik ve ekonomik potansiyelini geliştirmek istediklerini belirten Burkay, esnafın bilgi birikiminin arttığını kaydetti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43