• BIST 9591.56
  • Altın 3816.914
  • Dolar 37.9219
  • Euro 41.0113
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Zafer Partisi'nden 4 Mayıs açıklaması

Zafer Partisi'nden 4 Mayıs açıklaması
"Malazgirt, Türk’ün zaferidir; terörle pazarlık masası değil!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, PKK'nın fesih için 4 Mayıs'ta Malazgirt ilçesinde toplansın çağrısına tepkiler gelemeye devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama da Genel Başkanı halen tutuklu bulunan Zafer Partisi'nden geldi.

Yapılan açıklamada; "Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla, 4 Mayıs’ta Malazgirt’te PKK ile müzakere sürecinin başlatılması, Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılmış açık bir ihanettir! Bu girişim, terör örgütüne nefes aldırmak, Türk devletini ve milletini pazarlık masasına oturtmak amacı taşımaktadır. Türk milletinin birliği ve vatan bütünlüğü, pazarlık konusu değildir!" ifadeleri kullanıldı.

 

İşte o açıklama:


Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla, 4 Mayıs’ta Malazgirt’te PKK ile müzakere sürecinin başlatılması, Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılmış açık bir ihanettir! Bu girişim, terör örgütüne nefes aldırmak, Türk devletini ve milletini pazarlık masasına oturtmak amacı taşımaktadır. Türk milletinin birliği ve vatan bütünlüğü, pazarlık konusu değildir!
Malazgirt Zaferi, Anadolu’yu ebedi vatanımız kılan, Türk’ün gücünü dünyaya ilan eden şanlı bir dönüm noktasıdır. Ancak bugün, bebek katilleriyle pazarlık yapmak isteyenler bu kutlu zaferin adını lekelemeye çalışmaktadır. 4 Mayıs’ta Malazgirt’te planlanan sözde “fesih” süreci, terör örgütü PKK’ya çıkış yolu sunma girişimidir. Bu dayatma, Türk milletinin iradesini hiçe sayan, hukuksuz ve gayrimeşru bir ihanettir!


Zafer Partisi olarak bu ihanet senaryosuna geçit vermeyeceğimizi ilan ediyoruz! Türk devleti, terör örgütleriyle müzakere etmez; onları ezer, bitirir! Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliği hiçbir terör yapılanmasının kaprislerine teslim edilemez!


Bu süreci baltalamak isteyen Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, adaletin ve hukukun hiçe sayıldığı bir şekilde, sadece bu onurlu duruşu nedeniyle Silivri’ye kapatılmıştır. Teslimiyetin destekçileri, muhalefeti susturarak bu ihaneti perdelemeye çalışmaktadır.


Ancak milletimizin gözünde hakikat bellidir:


Malazgirt, Türk’ün zaferidir; terörle pazarlık masası değil!
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43