• BIST 9380.95
  • Altın 3957.954
  • Dolar 37.9013
  • Euro 42.9351
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C

Yoğun yağış altında hazırlandılar

Yoğun yağış altında hazırlandılar
Bursaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun yağış altında sürdürdü...
BURSASPOR'da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları devam ederken kaleci Harun Tekin de kaleci antrenörü eşliğinde çalıştı. Milli eldivenin Fenerbahçe'ye karşı oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.
 
Süper Lig'in 15'inci haftasında 8 Aralık Cuma günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil beyazlı ekip Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir araya gelirken, çalışmalarını karla karışık yağmur eşliğinde sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra top çalışmasıyla devam ederken, yeşil beyazlı ekip son bölümde ise Fenerbahçe maçının taktik provasını yaptı.
 
HARUN'UN OYNAMA İHTİMALİ YÜKSEK
 
Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan kaleci Harun Tekin, diğer kaleciler ile çalışmalarına devam ederken, Fenerbahçe maçında oynama ihtimali yükseldi. Harun gibi sakatlıktan yeni çıkan William Troost-Ekong ise takımdan ayrı koşu çalışmasına bu sabah da devam etti. Sakatlıkları süren Mikel Agu ve Kubilay Kanatsızkuş ise antrenmanda yer almazken Agu, çalışmalarını salonda sürdürdü. Sakatlığı devam eden bir başka oyuncu Pablo Batalla da antrenmana çıkmadı.
 
 
Yeşil beyazlı ekip, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43