• BIST 9251.17
  • Altın 3698.986
  • Dolar 38.0065
  • Euro 41.7665
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni albümün ilk konseriyle bizlerle

Yeni albümün ilk konseriyle bizlerle
'Burada müzik var' ile ilkler yaşanacak
Fark yaratan etkileyici yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu, 4'ncü albümü "Rüyalarıma Gir"in ilk İstanbul konserini "Burada müzik Var" etkinlikleri kapsamında 3 Ekim'de Moda Kayıkhane'de verecek.
 
Ada Müzik'ten çıkan yeni albümünde caz müziği ile farklı türler arasında diyalog kurarak sesini geniş kitlelere duyuran Lambaoğlu'nun albümünde yer alan tüm şarkıların sözü ve besteleri sanatçıya ait.
 
Konserde sanatçıya piyanoda Tolga Bedir ve Kaan Bıyıkoğlu, gitarda Erdinç Şenyaylar, saksafonda Serhan Erkol ve Batu Şallıel, bas gitarda Caner Üstündağ ve davulda Ekin Cengizkan eşlik edecek.
 
28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Moda Kayıkhane'de düzenlenecek "Burada Müzik Var", uzun aralardan sonra ilk konserlerini gerçekleştirecek grupları, farklı sanatçıların birlikte sahne alacağı heyecan uyandıracak buluşmaları da izleyicisine sunacak.
 
9 gece boyunca, 2 farklı sahnede 27 ayrı performans içerisinde 42 sanatçının sahne alacağı Ada Müzik Günleri'nde, daha önce hiçbir yerde dinleyici karşısına çıkmamış özel programlar da müzikseverlerle buluşacak.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43