• BIST 9266.09
  • Altın 4099.888
  • Dolar 38.1176
  • Euro 43.5613
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Viyana gölge oyunları İstanbul’da

Viyana gölge oyunları İstanbul’da
Gösteri turnesine çıkan Viyana gölge oyunları İstanbul’a geldi. Beşiktaş Meydanı’nda sahnelenen Gölge Şov’da dünyaca ünlü ressam Guctav Klimr’in ünlü eserleri canlandırılacak. İki gün devam edecek etkinlikte ziyaretçiler farklı gölge oyunlarını izleyecek.

İSTANBUL (CİHAN)- Gösteri turnesine çıkan Viyana gölge oyunları İstanbul’a geldi. Beşiktaş Meydanı’nda sahnelenen Gölge Şov’da dünyaca ünlü ressam Guctav Klimr’in ünlü eserleri canlandırılacak. İki gün devam edecek etkinlikte ziyaretçiler farklı gölge oyunlarını izleyecek.

Viyana Gölge Oyunları, Beşiktaş Meydanı'nda izleyicilerle buluştu. Etkinlik öncesi izleyiciler, 'Shadowgram' adlı özel kamera sistemiyle farklı gölge pozları verdi. Gösteri sonunda gölge şovuna katılanlar arasında yapılacak çekilişte bir kişi Viyana ziyareti kazanacak. İzleyiciler gölge resim çeken ‘Shadowgram’ sistemine yoğun ilgi gösterdi. Çekim yapan makinelerin yerleştirildiği kapalı platforma gelen ziyaretçiler çektikleri gölge resimlerini Viyana siluetinin farklı noktalarına yapıştırdı.

Gölge resmi için kameraların karşısına geçen çocuk ziyaretçilerden Eylül Sıla, “Daha önce Viyanaya’a gitmiştim. Şimdi de opera binasıan resmin asıldı çok mutluyum.” dedi.

Etkinlik hakkında konuşan Viyana Turizm Ofisi İletişim Müdürü Florian Wiesinger , gölge oyunları için İstanbul’a geldiklerini belirterek, İstanbulluları bugün ve yarın saat 19.00, 20.00 ve 21.00’de gerçekleşecek şovlarına beklediklerini söyledi.

Bugün ve yarın Beşiktaş meydanında sahnelenecek Gölge Şov’da dünyaca ünlü ressam Gustav Klimt’in 'Öpücük' adlı eseri, efsanevi İmparatoriçe Sisi, Viyana’nın dev dönme dolabı, İspanyol saray binicilik okulu, Schönbrunn şatosu ve Viyana’nın daha pek çok simgesi daha canlandırılacak.

İlk defa Türkiye’de sahnelenecek olan Viyana’nın gölge şovunun asıl yıldızları ’Flowmotion Dance Company’ grubunda ise 8 dansçıdan oluşan sanat grubu Viyana’ya özgü görüntüleri, hayal gücünü zorlayan canlandırmalarla arka planda yer alan görüntülerle birleştirecek .



CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • PTT'den “Kurban Bayramı” anma pulu07 Haziran 2024 Cuma 14:11
  • PTT'den 'Çay Kültürü' anma pulu15 Mayıs 2024 Çarşamba 13:04
  • PTT 'den 'Katı' Sanatı-2' posta pulu14 Mayıs 2024 Salı 12:26
  • Karikatür Yarışması Sergisi Bursa’da açılıyor22 Nisan 2024 Pazartesi 11:50
  • Yaratıcılık engelleri aşıyor18 Nisan 2024 Perşembe 12:34
  • Müzeler ziyaretçi rekoru kırdı15 Nisan 2024 Pazartesi 16:47
  • PTT'den 'Sakin Şehirler-4' anma pulu22 Mart 2024 Cuma 12:13
  • Birol Güven, yapımcılarla bir araya geldi16 Mart 2024 Cumartesi 10:42
  • PTT'den 'Ara GÜLER' anma pulu14 Mart 2024 Perşembe 11:45
  • Paris’te Türk kadın besteciler konseri07 Mart 2024 Perşembe 12:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43