• BIST 9317.24
  • Altın 4098.552
  • Dolar 37.9969
  • Euro 43.4672
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C

Uzmanlar uyarıyor! Bugün dışarı çıkmayın!

Uzmanlar uyarıyor! Bugün dışarı çıkmayın!
Sıcaklıklar bugünde 40 dereye kadar ulaşabilecek!
Uzmanlar, dünden itibaren etkili olmaya başlayan Kuzey Afrika sıcaklarına karşı “Zorunlu olmadıkça 11.00-15.00 saatleri arası dışarıya çıkmayın” uyarısında bulunuyor.
 
Mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkan sıcaklıklar Bursa’da 40, Balıkesir’de ise 42 dereceye kadar ulaşması bekleniyor.
Sıcaklar ülke genelinde de yükselecek. Bu sıcaklık değerlerinin gölge tahminleri olduğunu, güneş altında çok daha yüksek derecelerin hissedileceğini vurgulayan uzmanlar, Kuzey Afrika sıcaklarına karşı dikkatli olunması uyarısını yaptı. Güneş ışığının daha dik açılarla geldiği 11.00-15.00 saatleri arasında doğrudan güneş altında kalmaktan kaçınılması gerektiğini belirten uzmanlar, İkinci en önemli önlem ise vücudun sıvı ihtiyacının olabildiğince yüksek düzeyde karşılanması olduğunu savundu.
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43