• BIST 9407.17
  • Altın 3649.653
  • Dolar 37.9965
  • Euro 41.49
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara 16 °C

Tren raydan çıktı!

Tren raydan çıktı!
Toprak kayması sonucu tren raydan çıktı

Demiryolu şirketi Renfe ve Katalan polis birliği Mossos d’Esquadra’ya göre, İspanya’nın Katalonya bölgesinde toprak kayması sonucu bir banliyö treni raydan çıktı. 

Barselona’da son günlerde görülen şiddetli yağışlara bağlı olarak, toprak kayması sonucu Barselona’nın Vacarisses bölgesinde, yerel saat ile 06.15'te (TSİ 08.15) R4 hattı üzerinde sefer yapan bir banliyö treninin son iki vagonu raydan çıktı.

Bölgedeki İtfaiye’den gelen bilgilere göre trende yaklaşık 150 kişi vardı ve kaza sonucu bir kişinin öldüğü, 44 kişini yaralandığı, üç kişinin durumunun ciddi olduğu duyuruldu.

Kazayı yara almadan atlatan 30 kişinin otobüsle Terrassa tren istasyonuna, diğerlerinin de psikolojik yardım için Vacarisses’deki bir spor merkezine götürüldüğü bilgisi verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43