• BIST 9402.34
  • Altın 4081.508
  • Dolar 38.1164
  • Euro 43.5785
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 19 °C

TOFAF Trice'i renklerine bağladı

TOFAF Trice'i renklerine bağladı
Travis Trice ARTIK TOFAŞ'ta...

TOFAŞ Basketbol Takımı, son olarak G-League’de Austin Spurs forması giyen 26 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard Travis Trice ile anlaşma sağladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, kadrosuna oyun kurucu takviyesi yaptı. Mavi-yeşilliler, ABD’li oyuncu Diante Garrett’ın sol aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatması üzerine kadrosunu bir başka Birleşik Amerikalı Travis Trice ile güçlendirdi. Son olarak G-League’de Austin Spurs forması giyen 1993 doğumlu ve 1.83 cm boyundaki Amerikalı guard, 2019 Dünya Şampiyonası Amerika Elemeleri’nde Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı formasıyla görev yaptı. Oyuncuyla anlaşma sağlanırken, bugün akşam saatlerinde Bursa’ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan Travis Trice, TOFAŞ’ta sıfır (0) numaralı formayı giyecek.

TOFAS BASKETBOL TAKIMI, SON OLARAK G-LEAGUE’DE AUSTIN SPURS FORMASI GIYEN 26 YASINDAKI BIRLESIK AMERIKALI GUARD TRAVIS TRICE ILE ANLASMA SAGLADI - FOTO: BURSA -DHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43