• BIST 9338.58
  • Altın 3909.051
  • Dolar 38.0075
  • Euro 43.0387
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 2 °C

Terminalde kanlı hesaplaşma

Terminalde kanlı hesaplaşma
Takip ettiği husumetlisini terminalde vurdu

 

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde bir kişi, husumetlisini bacağından vurarak yaraladı. Şüphelinin, tazminatını vermediği gerekçesiyle patronunu vurduğu öğrenildi.


Olay, 04.30 sıralarında Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İ.S., husumetlisi olduğunu iddia ettiği Hüseyin B.'yi terminale kadar takip etti. Terminalde tartışan ikiliden İ.S., yanında getirdiği pompalı tüfek ile Hüseyin B.'nin bacağına ateş etti. Hüseyin B. kanlar içerisinde yere yığılırken, sesi duyan güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Servis Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli, silahını bırakarak polise teslim oldu.



Vatandaşlar film izler gibi izledi


Yaralı Hüseyin B.'nin ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken, terminal içerisindeki vatandaşlar durumu film izler gibi izledi. Bacağından yaralanan Hüseyin B., ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.


İ.S. polis merkezine giderek teslim olurken olayın detaylarını ifadesinde anlattı. Patronu Hüseyin B.'nin tazminatını vermediğini ve bu nedenle vurduğunu söyledi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43