• BIST 9379.83
  • Altın 3707.979
  • Dolar 37.8409
  • Euro 41.3004
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 9 °C

Temiz kömür teknolojileri fuarı başlıyor

Temiz kömür teknolojileri fuarı başlıyor
Yerli kömürün geleceği tartışılacak...

Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı, 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. Yerli kömür üretiminin en çevreci teknolojilerle nasıl artırılabileceğinin tartışılacağı Çalıştay ve Fuar kapsamında sektörün sorun ve çözüm önerileri de masaya yatırılacak.

Kömür üretimi ile kömürden elektrik üretiminde aktif rol oynayan özel sektör ve kamu kurumlarının temsilcileri, yurt içi ve yurt dışındaki uzmanlar, üniversite ve AR-GE kuruluşları, finans uzmanları, madenciler, santral yatırımcıları ile madencilik sektöründe ürün veya hizmet sunan tedarikçiler 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı'nda bir araya gelecek.

Termik Santraller Çalıştayı ile sorunlara çözüm aranacak

3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı kapsamında bu yıl ilk kez Termik Santraller Çalıştayı da düzenlenecek. Ülkemizdeki termik santrallerin her boyutuyla gündeme geleceği çalıştay kapsamında; yerli ve milli projeler, çevreci teknolojiler, iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok konu tartışılacak.

ICCS 2019 Ödülleri sahiplerini bulacak

KÖMÜRDER tarafından sektöre, ülke ekonomisine ve çevreye katkıda bulunan sektör temsilcilerini desteklemek ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen ICCS 2019 Ödülleri de 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı'nda sahiplerini bulacak.

İ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43