• BIST 9379.83
  • Altın 3715.941
  • Dolar 38.0036
  • Euro 41.6588
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C

Teksas’tan aday tepkisi

Teksas’tan aday tepkisi
Bursaspor taraftar grubu Teksas, kulübün 11-19 Ocak tarihlerinde yapacağı genel kurul için...

Bursaspor taraftar grubu Teksas, kulübün 11-19 Ocak tarihlerinde yapacağı genel kurul için 7 adayın başvuruda bulunmasını eleştirdi.

Teksaslı Bursasporlular Derneği adıyla yapılan açıklamada, adaylık için kriter getirilmesi önerisinde bulunuldu. "Kendi menfaat ve reklamları uğruna Bursaspor'a başkanlık için" öne çıkanların eleştirildiği açıklamada şöyle denildi:

"Gelinen tablo gösteriyorki cebinde taksi parası çıkmayacak şahısların kendini Bursaspor başkanlık makamına yakıştırması o makamın itibarının nerelere geldiğinin göstergesidir. Bursaspor Divan Kurulu ve Bursaspor Genel Kurulu üyelerine çağrımızdır, önümüzdeki başkanlık seçiminin ardından kamuoyu oluşturulmalı bundan sonraki seçimlerde Bursaspor'a başkan adayı olmanın bir bedeli olduğunu ve bunun Bursaspor Kulübü tüzüğüne işlenmesi gerektiği konusunda çalışma başlatılmalıdır. Yapılacak olan genel kurulda, Bursaspor'u yönetecek vasıfta olan adaylara başarılar diler, Bursaspor'u kendi reklamları için kullananları bu yoldan uzak durmaları hususunda uyarırız."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43