• BIST 9312.13
  • Altın 4101.989
  • Dolar 38.2796
  • Euro 43.4659
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 16 °C

Şota Arveladze: Başkan ve yönetimin alacağı karara hazırım

Şota Arveladze: Başkan ve yönetimin alacağı karara hazırım

MERSİN (CİHAN)- Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, 3-2 yenildikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, kolay giden biri olmadığını, başkan ve yönetimin alacağı karara hazır olduğunu söyledi.

Maç sonrası yaptığı açıklamada bu duruma geleceklerini hiç düşünmediğini kaydeden Arveladze, "Tabi burada başkalarını suçlamak benim işim değil. Benim için önemli olan bu kulüpte olmak ve bu kulüp için savaş vermek. Elimden geleni yapmak, doğrusunu yapmak, doğrusunu zamanında yapmak, 1 saniye bile geç kalmamak çok önemli. Duyuyoruz, görüyoruz bir şeyler. Bu kadar niye şanssızız onu da kendi kendime soruyorum. Futbolculara başka sormak istiyorum, neden bu kadar kolay maç veriyoruz? Neden düşerken, kalkalım diye daha fazla savaş verebiliriz. Hakemlere soruyorum, nedir bu halleri? Hepsini bağlamak istemiyorum ama hakem hataları bizi bu hallere getirdi.
Geçmiş haftalarda hakemlerin bariz hataları oldu. Buradan çıkmak çok önemli" diye konuştu.

Kendisinin her türlü savaşı vermeye hazır olduğunu anlatan Arveladze, "Takım pozisyonlara giriyor. Orta yapıyor. Ama olmuyor. Ama en önemlisi burada bu kulübün geleceğidir. Tabi ki başkan ve yönetim hangi kararı verirlerse ben ona da hazırım. Ama kolay bırakan, kolay bir yerden giden birisi değilim. Zorla vermiyorlar zorla alacağım. Ama tekrar söylüyorum, bunu da konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin 4 maçtır kazanamadıklarını hatırlatması ve kendisinin geleceğini nasıl etkileyeceği yönündeki sorusuna Arveladze, "Ben her şeye hazırım. Savaşa da hazırım, her türlü savaş etmeye hazırım. Ama bu kulübün karar verenleri var. Saygı ile sorun olmadan karşılıklı olarak bu işi çözebiliriz. Ben çok zenginim, bu kadar çok sevgiyi hiçbir şey ile alamazsınız. Başkanımız ve yönetim kurulu ne karar alırsa ona da hazırım" cevabını verdi.

Başka bir soruya yanıt veren Trabzonsporlu teknik direktör, "Bir hoca, bir kulüpte otorite oluşturmalı. Kaç hoca değişti bu kulüpte, kimsenin otoritesi yok mu? Sürekli morali bozuk oyuncular var. 'Ben gelmiyorum, moralim bozuk. Ben oynamıyorum, moralim bozuk' diyor. Ne değişti? En kötüsü de bu ya, hiçbir şey değişmedi. Birleşemiyoruz, birleşmeyi istemiyoruz sanki. Yoksa 5-6 ay içinde de geçen sene de değişen bir şey yok. 'Futbolcuya verilmeyen ceza' diyorsunuz, Nedir verilmeyen ceza? 'Yemeğe çıkalım' deniliyor, 'takımın birlikteliği için yemek yiyelim' deniliyor, her gün 3 defa yemek yiyoruz kulüpte. Verilmeyen ceza nedir? Kimse bilmiyor. Doğrusu nedir, ceza vermek mi? Sonuç değişiyor mu? Demek ki, gerçek bir değişim yaşamalıyız. Geldiğimden beri onu söylüyorum; bir kişiye bağlı değil bu kulüp. Ne demek 'buna bağlı, şuna bağlı'. Görüyoruz, sizler de görüyorsunuz, onu değiştirmeye çalışıyoruz. Biz buraya kavga etmeye gelmedik" ifadelerini kullandı.

"ONUR MORALİM BOZUK DİYOR, OYNAMIYORUM DİYOR"

Arveladze, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Erkan kendi istedi, geldi. Mehmet Ekici gelmek istedi de 'gelme mi' dedik. Birisi gelmek istiyorsa geliyor, diğeri tedavide olabilir, sakat da olabilir. Trabzonspor için ne gerekiyorsa o. Herkes gelmek istiyorsa herkes gelsin. Siz aslında şunu soruyorsunuz; 'Siz 1 aydır Mehmet Ekici sorunu mu yaşıyorsunuz?' Yalan, yaşamıyoruz. Mehmet Ekici ile 8 defa konuştum, 'Ne istiyorsun, seni kim ezecek bu takımda?' Onur'u soruyorsun. Onur moralim bozuk, oynamıyorum diyor. İkinci defa maçtan önce antrenmanda sakatlanıyor, bu takımın kaptanı, bu takımı taşıyan, Trabzon'u taşıyan oyuncu maçtan bir gün önce 'moralim bozuk, ben oynamıyorum' diyor. Bir oldu, olabilir. İki hafta hazırlık maçı oynuyoruz, hiçbir şey yok. Bir gün önce Esteban dönüyor, 'ben sakatım' diyor. Onur'u mu suçlayacağım bugün, ben 3 tane yemişim. Mehmet'i mi suçlayacağım, gelmedi diye? Erkan'ı mı suçlayacağım gelmedi diye? İsime bağlı değil, işte biz bunu değiştirmeye çalışıyoruz." CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Zekeriya Beyaz toprağa verildi13 Nisan 2022 Çarşamba 16:06
  • İyilik akımına ünlülerden destek12 Nisan 2022 Salı 15:55
  • Başkan Canpolat sözlerini tutuyor12 Nisan 2022 Salı 14:48
  • Kadınların kooperatifleşme bilinci artıyor08 Nisan 2022 Cuma 17:32
  • 2022 Proust Yılı08 Nisan 2022 Cuma 17:09
  • Dünyanın en uzun uyuyan ülkeleri18 Mart 2022 Cuma 10:37
  • Kısa film yarışması başlıyor04 Mart 2022 Cuma 12:58
  • Müzik yarışması heyecanı başlıyor03 Mart 2022 Perşembe 12:51
  • Özbekistan’a 50 bin fidan28 Şubat 2022 Pazartesi 13:18
  • “İş Hayatında Beklentiler”28 Şubat 2022 Pazartesi 12:50
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43