• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 15 °C

Şimdi Bursa’ya rakip oldular!

Şimdi Bursa’ya rakip oldular!
Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, Fernandao, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı, eski takımlarına karşı forma giyecekler.

Transfer döneminde yeşil beyazlı kulüpten ayrılan Volkan Şen, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı’yla geçen yıl Süper Lig’in gol kralı Jose Fernandao, pazar günü Bursaspor’un İstanbul’da oynayacağı Fenerbahçe maçında eski takımlarına karşı ilk defa forma giyecek.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, geride kalan sezonda takımının başarısına büyük katkı koyan isimler arasında yer aldıktan sonra yeşil beyazlı takımdan ayrılan 4 futbolcudan Fernandao ile Şener Özbayraklı’ya, “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek büyük tepki göstermişti.

STOCH OYNAMAYACAK

Bu arada Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen’e koymuş olduğu, “Fenerbahçe maçında oynayamaz” maddesini Miroslav Stoch için de koydurduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Stoch’un pazar günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında oynayamayacağı açıklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43