• BIST 9306.96
  • Altın 4118.412
  • Dolar 38.4248
  • Euro 43.7773
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C

Selçuk İnan: Şampiyonluk yarışı son hafta biteceğini düşünüyorum

Selçuk İnan: Şampiyonluk yarışı son hafta biteceğini düşünüyorum
İSTANBUL - Galatasaraylı Selçuk İnan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının 34. hafta sonunda belli olacağını düşündüğünü söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karş

İSTANBUL - Galatasaraylı Selçuk İnan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının 34. hafta sonunda belli olacağını düşündüğünü söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Galatasaray'ın tek golünü atan Selçuk İnan, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gerçekten çok stresli bir maç oynadıklarını ifade eden yıldız oyuncu, "Zor bir maç oynadık. Böyle olacağını da bekliyorduk. Ligimizin bütün takımları güçlü. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Kötü de oynamadık. Maçın sonuna kadar istediğimiz pozisyonları üretemedik. Pozisyon bulmakta zorlandığmıız maçta kazanmak çok mutluluk verici. Bunu başardığımız için mutluyum." dedi.

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerindön önce veya sonra oynamanın zorluğunun sorulması üzerine Selçuk İnan, "Rakiplerden önce oynamak ve kazanmak önemli. Rakipler bizden önce oynayıp kazandığı zaman stresli oluyor. Biz bu akşam dezavantajı avantaja çevirdik. Ligin sonlarına doğru üç günde final oynamak zor. Bu akşam biz kazandıktan sonra avantaja dönüştü. Rakiplerin maçlarının sonucu bekleyeceğiz. Ligde fikstür avantajı olduğunu düşünmüyorum. Kim kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacaktır." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Beşiktaş maçı şampiyonluk için düğüm maçı olur mu ?" sorusuna ise Selçuk İnan, "Mersin ile hafta içinde zorlu bir kupa maçı oynayacağız. Şampiyonluk için eşik maçlardan birisi olacak. Ben şampiyonluk yarışının 34. hafta biteceğini düşünüyorum." diye cevapladı.

CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43