• BIST 9477.14
  • Altın 3705.267
  • Dolar 38.0092
  • Euro 42.1162
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 6 °C

Sağlık merkezi karantinaya alındı

Sağlık merkezi karantinaya alındı
Bursa’da aile sağlığı merkezi karantinaya alındı

 Bursa Emek Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi korona virüs nedeniyle 7 gün süreyle karantinaya alındı.

Bursa haber...

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan Osmangazi 19 No’lu Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan tüm doktorların Covid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı merkez 7 gün süreyle karantinaya alınarak geçici süre ile hizmete kapatıldı. Aile sağlığı merkezinin kapatıldığından habersiz vatandaşlar ise kapıya gelerek içerideki görevlilerden bilgi alarak geri döndü. Aile sağlığı merkezinin Cuma günü hizmete açılması bekleniyor.

Nikah kıydırmak için tahlil yaptırması gereken bir vatandaş da aile sağlığı merkezine geldi. Merkezin kapısından dönen vatandaş durumdan habersiz olduğunu belirterek, sürecin geçmesini bekleyeceğini ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43