• BIST 9376.43
  • Altın 4071.76
  • Dolar 38.4455
  • Euro 43.7523
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Putin FIFA başkanına sahip çıktı: FIFA ilkesi kaba şekilde ihlal edildi

Putin FIFA başkanına sahip çıktı: FIFA ilkesi kaba şekilde ihlal edildi
MOSKOVA - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA´daki yolsuzluk operasyonu ile ilgili amacın FIFA Başkanı Sepp Blaterr´in tekrar seçilmesini önlemek olduğuna dikkat çekti. Putin olayla ilgil

MOSKOVA - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA'daki yolsuzluk operasyonu ile ilgili amacın FIFA Başkanı Sepp Blaterr'in tekrar seçilmesini önlemek olduğuna dikkat çekti. Putin olayla ilgili Washington'u diğer ülkeleri kendi yasal yetki alanına sokmaya çalışmakla suçladı.
Gazetecilere konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Putin, "Şurasından hiç kuşkum yok ki bu Sayın Blatter'in tekrar FIFA başkanlığı görevine seçilmesini önlemeye çalışmaktır. Bu da uluslar arası kurumların çalışma ilkelerinin kaba şekilde ihlali anlamına geliyor." dedi.

Bazı ihlallerin olabileceğini söyleyen Putin, "Belki şöyle bir tahminde bulunabiliriz: Onlardan biri belki de bir ihlalde bulundu. Bilemiyorum. Ama şurası kesin ki bu olayla ABD'in hiç bir bağlantısı yok. Diyelim herhangi bir olay yaşandıysa, bu durumda bu olay ABD'de yaşanmadı. ABD'in bu olayla hiç bir bağlantısı yok. Bu apaçık şekilde kendi yasal yetki alanını başka ülkelere yaymaya çalışmaktır." diye eleştirdi.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43