• BIST 9393.74
  • Altın 4077.433
  • Dolar 38.1499
  • Euro 43.6407
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Polisten kaçarken ayağını kırdı

Polisten kaçarken ayağını kırdı
FETÖ şüphelisi kadın öğretmen polisten kaçarken ayağını kırdı
Bursa'da, meslekten ihraç edilen FETÖ/PDY şüphelisi kadın öğretmen, ikinci kattaki evinin balkonundan atlayarak polisten kaçmak isterken ayağını kırdı.
 
Bursa Cmhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, yaklaşık bir hafta önce düzenlenen operasyonda, 'bylock' kullandığı belirtilen ve meslekten ihraç edilen 3'ü kadın 8 eski öğretmen gözaltına alındı. Polisin kendisini gözaltına almak için evine geldiğini gören H.B. isimli kadın öğretmen ise kaçmak için ikinci kattaki evinin balkonundan atlayınca sol ayağını kırdı.
 
Tedavisinin ardından gözaltına alınan H.B. ve diğer şüpheliler emniyetteki sorgulamalarının ardından 'terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43