• BIST 9477.14
  • Altın 3646.304
  • Dolar 37.9209
  • Euro 41.5103
  • Bursa 7 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C

Okçular hedefi 12'den vurdu

Okçular hedefi 12'den vurdu
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü şampiyon oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Cumhuriyet Bayramı Okçuluk Yarışması’nda takım halinde şampiyon oldu.

Bursa haber...

Bursa Okçuluk İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 96.Yıl Cumhuriyet Bayramı Okçuluk Yarışması’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti.

 

 

28-29 Ekim tarihlerinde Osmangazi Çok Amaçlı Spor Tesisleri’nde yapılan organizasyonda Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Olimpik Yay kategorilerinde Şevval Arslan ile 1 birincilik, 1 ikincilik, Ceren Koçur ile 1 birincilik, 1 ikincilik, Zeynep Bilbey ile 1 üçüncülük ve Bedirhan Çakmakçı ile 1 ikincilik madalyası kazandı. Makaralı Yay kategorilerinde Sıla Kayrak ile 1 birincilik 1 üçüncülük, Ali Eren Yalçın ile 2 üçüncülük ve Üstüncan Tütüncü ile bir ikincilik madalyası kazanan yeşil beyazlılar karışık olimpik yay ve karışık makaralı yay takım kategorilerinde zirvede yer aldı.

 

 

Genel toplamda 4 birincilik, 4 ikincilik ve 4 üçüncülük elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 96. Yıl Cumhuriyet Bayramı Okçuluk Yarışması’nda takım halinde Bursa Şampiyonu oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43