• BIST 9380.95
  • Altın 3953.178
  • Dolar 38.0413
  • Euro 43.1445
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara -2 °C

Nisan'da kar bereketi!

Nisan'da kar bereketi!
20 santime ulaştı

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan soğuk hava sonrası merkez ilçelerin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, kış turizminin gözde merkezi Uludağ'da ise yoğun kar yağışı sonucu kar kalınlığı 1 metre 10 santimetre oldu.

Bursa haber... 


Bursa'da dün etkisini kaybeden rüzgarlı hava yerini soğuk ve yağışlı havaya bıraktı. Bursa'nın merkez ilçelerinin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığı yer yer 20 santimetreye ulaştı.


Diğer yandan, kış turizmin en önemli merkezli biri olan Uludağ'da ise kar kalınlığı 1 metre 10 santimetreye ulaştı. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre ise yarın hava sıcaklığının yükselmesinin ardından soğuk havanın Bursa'yı terk edeceği öğrenildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43