• BIST 9432.55
  • Altın 4055.698
  • Dolar 38.4153
  • Euro 43.7479
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Nilüfer’de pedallar döndükçe telefon şarjları doluyor

Nilüfer’de pedallar döndükçe telefon şarjları doluyor
Bursa Nilüfer Belediyesi, Halk Evi binasının önüne yerleştirdiği pedallı şarj aletleriyle hem enerji tasarrufu sağlıyor, hem de belediyeye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor.

Bursa Nilüfer Belediyesi, Halk Evi binasının önüne yerleştirdiği pedallı şarj aletleriyle hem enerji tasarrufu sağlıyor, hem de belediyeye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor.

Sağlıklı yaşam koşullarını oluşturmak için çeşitli projelerin altına imza atan Nilüfer Belediyesi, Halk Evi önüne vatandaşların telefonlarının şarj ihtiyacını karşılamak için pedallı şarj aletleri yerleştirdi. 'Çevirdikçe pedalı, dolsun şarjlar, rahatlasın kafalar, parlasın imajlar' sloganının yer aldığı aletler vatandaşın hizmetine sunuldu.
Böylece vatandaşın bir taraftan taşınabilir cihazlarının şarj ihtiyacı karşılanıyor, diğer bir taraftan da pedallar döndükçe spor yapmasını sağlıyor.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde pedallı şarj aletlerinin yanı sıra akülü tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlar için de şarj dolum cihazı yer alıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43