• BIST 9659.48
  • Altın 3808.716
  • Dolar 37.9618
  • Euro 41.0104
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 10 °C

MHP'den Bahçeli açıklaması: "Yakın zamanda mesaiye başlayacak"

MHP'den Bahçeli açıklaması: "Yakın zamanda mesaiye başlayacak"
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Yakın zamanda mesaiye başlayacak" dedi.

Partilerin bayram ziyaretleri sürerken, MHP ile Saadet partisi bayramlaştı. Kaya’nın Büyükataman’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sorması üzerine, Büyükataman "İstirahat ediyor. Yakın zamanda mesaiye başlayacak" yanıtını verdi. 

Kaya, Büyükataman’ın sözlerinin üzerine, "Meclis’te de bir yıllık bir sıra komşuluğumuz olduğu için sağ olsun Türkiye’nin birçok siyasi krizinde olduğu gibi onu hem bilgeliğiyle hem siyaset adamlığıyla, devlet adamlığıyla yönetmeyi başardı" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43