• BIST 9477.14
  • Altın 3639.023
  • Dolar 37.9488
  • Euro 41.5331
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 8 °C

MHK, hakem saldırısını kınadı

MHK, hakem saldırısını kınadı
Merkez Hakem Kurulu, Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınadı...

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, hakem Halil Umut Meler’e yaptığı fiziksel saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), konuyla ilgili kınama mesajı yayımladı.    

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Ankaragücü, konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek müsabakanın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Ankara ekibinin bazı yöneticileri de yerde yatan Meler'e tekme attı. 

Yaşanan olaylar sonrası MHK, konuyla ilgili bir açıklamada yaptı. Açıklamada, “11.12.2023 tarihinde Eryaman Stadyumu’nda oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasında çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk futboluna yapılmıştır. Merkez Hakem Kurulu olarak sonuna kadar sonuna kadar hakemimizin yanında olduğumuzu ifade ederiz. Yasal ve idari süreci yakından takip edeceğimizi ve olaya sebebiyet veren tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması adına olayın takipçisi olacağımızı beyan ederiz” ifadeleri kullanıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43