• BIST 9407.17
  • Altın 3652.952
  • Dolar 38.0039
  • Euro 41.5744
  • Bursa 4 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 9 °C

Kazdığı çukura böyle düştü!

Kazdığı çukura böyle düştü!
Kendi kazdığı 42 metrelik define çukuruna düştü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kendi kazdığı 42 metrelik define çukuruna düşen bir kişi, üç buçuk saat süren kurtarma operasyonunun ardından çukurdan sağ olarak çıkarıldı.

Bursa haber...

Olay, sabah saatlerinde Orhangazi’ye bağlı Çeltikçi Mahallesi'nin yaklaşık 1 kilometre yukarısındaki ormanlık Papaz Uçtu mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden define aramak için açıldığı belirlenen 42 metrelik bir kuyuda define aramak için bölgeye gelen M.B. (45), H.S. (40) ve A.K.Y. (37) isimli 3 kişi kuyuda define aramak istediler. Şahıslardan A.K.Y. kuyunun başında bulunan ve daha önceden yerleştirildiği belirlenen vinç ile 42 metre derinliğindeki kuyuya inmek istedi.

 

 

A.K.Y., vinç ile kuyuya indiği esnada vincin çelik halatı kuyuya yaklaşık 3 metre kala boşalınca genç adam kuyuya düştü. Arkadaşları kuyuya düşen diğer iki arkadaşı ise durumu jandarma ekiplerine haber verdi. A.K.Y.'nin kurtarılması için AFAD, UMKE, 112 sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Arazinin sarp olmasından dolayı belli bir bölgeden sonrasını yürüyerek olay yerine ulaşan ekipler kuyuya saldıkları halatlar vasıtası ile yaklaşık üç buçuk saat sonra A.K.Y.'yi kuyudan çıkardı. Yaralı halde kuyudan çıkarılan şahıs, ekiplerin elinde yaklaşık 500 metre yükseklikten ambulansın beklediği arazi yoluna kadar indirildi. Burada ambulansa konan yaralı, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Bölgede jeneratör bile vardı

Şahısların Papaz Uçtu mevkisindeki kuyuda define aradıkları ve bölgede kuyuya inmek için kullandıkları bir vinç, jeneratör ve birçok malzemeye de jandarma ekipleri el koydu. Şahıslardan M.B. ve H.S. kontrolleri sonrasında ifadeleri alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da evin çatı katı alev alev yandı07 Nisan 2025 Pazartesi 09:34
  • Hava sıcaklıkları düşüyor07 Nisan 2025 Pazartesi 09:02
  • Marmara'da kabus geri döndü07 Nisan 2025 Pazartesi 08:59
  • 36 saat sonra evine döndü07 Nisan 2025 Pazartesi 08:55
  • Detaylı teknik inceleme başlatıldı07 Nisan 2025 Pazartesi 08:49
  • BUDO'da yangın paniği! 5 yolcu hastanelik oldu06 Nisan 2025 Pazar 21:32
  • Bursa'da meydan muharebesi05 Nisan 2025 Cumartesi 14:37
  • Bursa'da gençleri zehirleyen uyuşturucu taciri tutuklandı05 Nisan 2025 Cumartesi 14:35
  • Yok artık! Bursa'da camı tıklattı diye çocuğu dövdü05 Nisan 2025 Cumartesi 14:31
  • Bursa'da 67 yaşındaki kadın 22 ayda 53 kilo verdi05 Nisan 2025 Cumartesi 14:24
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43