• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Katil zanlısı intihar etti

Katil zanlısı intihar etti
Yakalacağını anlayınca...
Bursa'da geçtiğimiz pazartesi gecesi İsmetiye ve Samanlı köyleri arasındaki yolda üç kilometre arayla göğüslerinden vurulmuş cesetleri bulunan anne ile kızının katil zanlısı intihar
 
Bursa'da geçtiğimiz pazartesi günü ortaya çıkan olayda, 41 yaşındaki Mükerrem Alemdağ ile kızı 21 yaşındaki Fadime Aytekin Demirkıran, İsmetiye ve Samanlı köyleri arasındaki şeftali bahçelerinin yakından geçen yolda üç kilometre arayla göğüslerinden vurulmuş olarak bulunmuştu.
 
 
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, anne Mükerrem Alemdağ'ın 4 yıl önce eşinden boşandığı ve İrfan Çakmak (55) isimli erkek arkadaşı olduğu belirlendi. Jandarma soruşturmasını bu yönde sürdürürken, ekipler akşam saatlerinde Çakmak'ın aracının Yavuzselim Mahallesi civarında olduğunu belirledi.
 
 
Jandarma bölgeyi araştırırken, Çakmak'ın aracı görüldü. Yaşanan kovalamacada Çakmak otomobilini jandarmaların üzerine sürerek kaçmaya çalıştı. Ama bir süre sonra durup, aracının içinde yanındaki tabancayla intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

 

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43