• BIST 9367.19
  • Altın 4266.935
  • Dolar 38.2595
  • Euro 44.031
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Karı koca gözaltında! 200 TL karşılığında...

Karı koca gözaltında! 200 TL karşılığında...
Suçüstü yakalandılar
Ankara'nın Haymana ilçesinde muska yazdığı ve para karşılığı dua ettiği iddia edilen 55 yaşındaki M.Z.Ç. ile eşi 49 yaşındaki G.Ç. polis tarafından baskın yapılarak gözaltına alındı.
 
Üfürükçü karı-kocaya suçüstü
 
Haymana Polis Merkezi'ne, Yenimahalle TOKİ Konutlarında karı-koca olduğu belirtilen iki kişinin para karşılığı muska yazarak dua ettiğine dair ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ve savcılık talimatıyla harekete geçen polis, mağdur vatandaş olarak kamufle oldu ve 'evliyiz, huzurumuz yok, bize yardımcı olun, boşanmak istemiyoruz. Dua ederek sorunları çözüyor muşsunuz?' diyerek irtibata geçerek randevu aldı.
 
Müşteri sandığı polislerle görüşmeyi kabul eden şebeke, 200 TL karşılığında dua okuyup, üfledikten sonra kağıtlara bir şeyler yazarak evliliğinin sorunlu olduğunu söyleyen polis çifte verdi. Bunun üzerine kimliklerini açıklayan ve suç üstü yapan polisler, şebekeyi seri numaraları alınmış paralarla beraber kıskıvrak yakalayıp, gözaltına aldı. Ağrı nüfusuna kayıtlı olan M.Z.Ç. ile G.Ç. polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43