• BIST 9477.14
  • Altın 3669.615
  • Dolar 37.9562
  • Euro 41.8644
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 6 °C

Kargo uçağı kuş sürüsüne çarptı

Kargo uçağı kuş sürüsüne çarptı
Uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü...

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan kargo uçağı, kalkışından bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı. Uçak yakıt boşaltmak için havada 1 saat 15 dakika tur attıktan sonra Atatürk Havalimanı'na geri döndü. 

Son dakka haberleri…

Özel bir havayolu şirketine ait MB-369 sefer sayılı Airbus A300 tipi kargo uçağı Bingazi seferini yapmak üzere sabah 08.00'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak, kalkışından kısa bir süre kuş sürüsüne çarptı. Bunun üzerine uçağın pilotu, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, geri dönüş için izin istedi.

 

Kargo uçağı, yaklaşık 1 buçuk saat havada tur atarak yakıt boşalttıktan sonra saat 09.30'da Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Uçak, bakım için teknik hangara çekildi. Uçağın yapılan kontrollerin ardından saat 11.00'da Bingazi seferini yapmak üzere kalkış yapacağı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43