• BIST 9407.17
  • Altın 3635.049
  • Dolar 37.9645
  • Euro 41.409
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 14 °C

Havalimanlarında tatil yoğunluğu

Havalimanlarında tatil yoğunluğu
Atatürk Havalimanı'nda tatile gitmek için gelenlerden dolayı yoğunluk yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda tatile gitmek için gelenlerden dolayı yoğunluk yaşanıyor. Özellikle dış hatlar katında yurtdışına gitmek isteyenler pasaportta yoğunluk oluşturdu.

Atatürk Havalimanı en renkli günlerinden birini yaşıyor. Yarıyıl tatili sebebiyle çok sayıda çocuk havalimanına geldi. Özellikle yurt dışına gitmek için gelen çocuklar, havalimanını doldurdu. Henüz 2 yaşlarında bir kız çocuğu, valizini çekerek gitmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Tatilcilerin bir kısmı kayak için bir kısmı kültürel turizm, bir kısmı da Umre'ye gitti. Aileler ve çocuklar biletleme noktalarında ve pasaportlarda yoğunluk oluşturdu.

Oğlu efe ile birlikte Miami'ye gitmek için havalimanına gelen Yeşim Özharat, kız kardeşinin orada yaşadığını, onun yanına gittiğini belirtti. Oğlunun teşekkür aldığını, karnelerinin güzel olduğunu dile getiren Özharat, bu tatilin onlara ödül olduğunu, ailecek değerlendireceklerini ifade etti.

Almanya'ya gitmek için gelen Senem Cansever, yarıyıl tatilini değerlendirmek için tatile gideceklerini anlattı. Tatilin çocuklar olunca daha güzel geçtiğini belirten Cansever, oradan da kayak için Avusturya'ya gidebileceklerini anlattı. Mert Cansever, karnesinin güzel olduğunu, tatil amacıyla gittiğini anlattı.

Anaokuluna giden Su isimli çocuk ise, tatilde boyama yapacağını, kesme yapacağını ve eğleneceğini söyledi.

Bazı aileler ise çocuklarıyla birlikte Umreye gitti. Karnesinin iyi geldiğini ifade eden Enes Çoşan, "Medine'ye gidiyorum. Karnesinin çok iyi geldi. Her yarıyıl tatilinde gidiyoruz. Bu dördüncü olacak. İlk başlarda gitmek istemiyordum ama sonra heyecanlı oluyor." dedi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43