• BIST 9426.86
  • Altın 3672.063
  • Dolar 38.0078
  • Euro 41.6003
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 8 °C

"Halkımız en doğru kararı verecektir”

"Halkımız en doğru kararı verecektir”
Hedefimize daha hızlı koşalım
İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Yönetimi’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.
 
Efkan Ala, il yönetimi ile bir araya gelerek gündem konularına değindi. Burada konuşan Ala, Türkiye’nin gündemine oturan referandum konusuna vurgu yaptı. Ala, “Partimizin kuruluşundan bu yana verdiği vesayetçi zihniyetleri anayasamızdan ve devletimizden temizleme çabalarımızda önemli bir dönüm noktasına geldik.
 
Türkiye’nin yıllardır darbe anayasalarından, bu anayasaların bürokrasiye verdiği hantallıktan neler çektiğini yıllardır hep birlikte görüyoruz. Biz sistem değişikliği fikrimizle diyoruz ki, ‘Artık kararlar tek elden, hızlıca alınıp hayata geçirilsin. Kısır siyasi çekişmeler halka ve bu güzel ülkeye hizmetin önünü tıkamasın.2023’e, 2071’e,dünyanın en önemli ekonomilerinden biri olma hedefimize daha hızlı koşalım” dedi.
 
Türkiye’nin kısır çekişmelerle kaybedecek zamanı olmadığını belirten Ala;
 
“Güçlü bir Türkiye hedefimize dur demek isteyen iç ve dış güçlerle uğraşırken diğer yandan halkımızla el ele halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Diğer taraftan da artık bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye’nin şefkat elini dünyadaki tüm mazlumlara uzatıyoruz.
 
Yalnızca halkımız değil artık tüm dünya mazlumları Türkiye’ye umutlu gözlerle bakıyor. Bu umudu sürdürmek, gücümüze güç katmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışacağız. Önemli bir dönemeçteyiz ve biz her zaman olduğu gibi milletimize güveniyoruz. Halkımız en doğru kararı verecektir” ifadelerini kullandı.
 
efkan-ala---il-yonetim-kurulu-toplantisi-(2)-(1).jpg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43