• BIST 9477.14
  • Altın 3678.795
  • Dolar 37.9995
  • Euro 42.0645
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 5 °C
  • Ankara 6 °C

"Gelin iyi bir iş yapalım"

"Gelin iyi bir iş yapalım"
BEKSİAD'dan iş yeri sahiplerine çağrı:

Tüm dünyayı saran koronavirüs, iş dünyasını da derinden etkiliyor. Salgından en çok etkilenen sektörlerden biri olan bebe giyim ve konfeksiyon sektörü de bu sıkıntılı dönemi en az hasarla atlatmak için adımlar atıyor. BEKSİAD Yönetim Kurulu, bu dönemde işyeri ve mülk sahibi ile kiracıları ortak dayanışma davet ederek, “Gelin İyi Bir İş Yapalım” çağrısında bulundu.

Bebe giyim ve konfeksiyon sektörünün kalbinin attığı Vişne Ticaret Bölgesi’nde birçok firma salgın nedeniyle faaliyetlerini yavaşlatırken, Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), salgın sürecinde firmaların zarar görmemesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

“Kimse mağdur olmasın”

Vişne Ticaret Bölgesi’nde faaliyet gösteren esnafı ve iş yeri sahiplerini dayanışmaya davet eden BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, salgın sürecini birlik ve beraberlikle atlatacaklarına inandıklarını söyledi.

BEKSİAD’ın başlattığı çağrı hakkında konuşan Başkan Yıldız, “İstihdam ve ihracatı ağırlıklı bir sektörüz. Fakat şu anki salgın en çok bizim işlerimizi etkiledi. Sezonun tam ortasında bu salgın süreci başladı. Mağazalarımızı açamıyor, fabrikalarımızı çalıştıramıyoruz. Ellerimizdeki ürünlerimizi, siparişlerimizi gönderemiyoruz. Dolayısıyla bu zorlu günlerde istihdamın korunması ve sektörümüzün güçlü kalması adına, bölgemizdeki mülk sahiplerinden bir hoş görü, iyi niyet ve güzel iş yapmak adına böyle bir çağrıda bulunduk. Bu krizi hep birlikte, yapıcı ve kimsenin mağdur olmayacağı şekilde geçireceğimize inanıyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43