• BIST 9380.95
  • Altın 3957.954
  • Dolar 37.9013
  • Euro 42.9351
  • Bursa 1 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 2 °C

Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor

Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor
Galatasaray'da Çaykur Rizespor hazırlıkları devam ediyor

Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla çok gerilerde kalan Galatasaray'da, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağındaki Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam edildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, takım hâlinde yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra teknik pas çalışması yapan sarı kırmızılı ekip, devam eden bölümde şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise orta ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde duruldu.

Hafif sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Sinan Gümüş, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Selçuk İnan ve Hakan Balta, tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı. Aurelien Chedjou ve Jason Denayer ise tedavilerinin ardından düz koşu yaptı.

Galatasaray Futbol Takımı, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak saat 15.30'da özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek. Sarı kırmızı ekip, daha sonra karayoluyla Rize'ye geçerek mücadele için bu kentte kampa girecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43