• BIST 9224.84
  • Altın 4090.3
  • Dolar 38.4674
  • Euro 43.7372
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 5 °C

Fenerbahçe'de Celtic maçının hazırlıkları

Fenerbahçe'de Celtic maçının hazırlıkları
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. (Foto: fenerbahce.org)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. hafta maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de gözler Celtic maçına çevrildi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmanda Beşiktaş maçında görev alan futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Şut çalışmasıyla devam eden antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Josef de Souza tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Ağrıları olan Lazar Markovic’e özel program uygulanmaya başlandı.

Fenerbahçe, Celtic ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43