• BIST 9663.07
  • Altın 3314.234
  • Dolar 35.9019
  • Euro 37.4426
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 3 °C

Erdoğan, Nazarbayev ile birlikte cami açtı

Erdoğan, Nazarbayev ile birlikte cami açtı
ALMATI - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev ile birlikte Diyanet Vakfı tarafından Türkistan şehrinde inşaa edilen Hoca Ahmet Yesevi Camisi ve Kül

ALMATI - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev ile birlikte Diyanet Vakfı tarafından Türkistan şehrinde inşaa edilen Hoca Ahmet Yesevi Camisi ve Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. İki lider, Türkistan şehrinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Türbesi'ni de gezdi.


Kazakistan ziyaretine ülkenin güneyinde devam eden Erdoğan, Nazarbayev'in vereceği akşam yemeğinden sonra beraberindeki heyetle Türkiye'ye hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazakistan ziyaretinde; eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin eşlik ediyor.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43