• BIST 9333.91
  • Altın 4071.604
  • Dolar 38.0803
  • Euro 43.4713
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Elektriğe şok zam!

Elektriğe şok zam!
Elektriğe ikinci zam geldi

Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı.

Haftanın ilk gününe doğalgaz zammı haberi ile başlayan vatandaş bir şok da elektrik zammı ile yaşadı.Elektrik fiyatlarına da bugünden geçerli olmak üzere zam geldi. Tarifede konutlarda yüzde 8; ticarethane ve sanayi tesislerinde yüzde 18 oranında fiyat artışı gerçekleşti.

Eylül ayında elektrik fiyatları sanayide yüzde 14, konutlarda ise yüzde 9 artırılmıştı. Bu gelen ikinci zam oldu. Normal şartlarda elektrik fiyatlarında üç ayda bir tarife yenileniyordu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43