• BIST 9321.64
  • Altın 4228.035
  • Dolar 38.2261
  • Euro 43.9273
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Dolar ne kadar oldu?

Dolar ne kadar oldu?
İşte rakamlar...

Dün piyasa kapanışına yakın 4.50 seviyesinin altında seyreden dolar/TL, kapanıştan itibaren sürekli yükselişini sürdürerek bu sabah uluslararası piyasada 5.7466 seviyesini gördü.

Türk Lirası'nda sert değer kaybı sürüyor. ABD ile görüşmelerin sonucuna ilişkin belirsizliğin etkisiyle 5.47 seviyesine doğru çıkan dolar/TL, Fitch Ratings'in not açıklamaları sonrası kapanışa doğru 5.50'nin hemen altında dengelenmişti. Serbest piyasa kapanışı sonrası yükselişe geçen kur sabah saatlerinde 4.7466 seviyesine kadar yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün memleketi Rize'de yaptığı açıklamada, dolardaki yükselişle ilgili olarak, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var." dedi.

Piyasalarda bugün yurt içinde cari denge verisi, yurt dışında ise İngiltere'de büyüme, ABD'de TÜFE rakamı takip edilecek. 

Analistler, yükselişin devamında 5.8680 ve 6.0260 seviyesinin direnç olarak izlenebileceğini belirtiyor. Geri çekilmelerde ise 5.6050 ve 5.4230 destek oluşturabilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43