• BIST 9380.95
  • Altın 3957.954
  • Dolar 37.9013
  • Euro 42.9351
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -6 °C

Dilara Sığırcı vefat etti

Dilara Sığırcı vefat etti
Kanser hastası Dilara Sığırcı vefat etti

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde iki yıl önce rahim kanseri teşhisi konan ve tedavisi için Sanatçı Haluk Levent öncülüğünde yardım kampanyası düzenlenen Dilara Sığırcı'nın (27), yaşamını yitirdiği bildirildi.

Acı haberi alan Sığırcı’nın akrabaları ve arkadaşları, genç kadının tedavi gördüğü EÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde büyük üzüntü yaşadı.

Sanatçı Haluk Levent, Sığırcı’nın vefat haberini sosyal medya hesabından “Aylardır mücadele ediyordu. Dilara’yı yitirdik arkadaşlar. Başımız sağolsun” paylaşımıyla duyurdu.

 

 

“O KIZ BİZİM KIZIMIZ ARTIK… TÜM GELECEĞİNİ OLUŞTURACAĞIZ”

Levent, Sığırcı’nın 5 yaşındaki kızını merak edenlere ise şöyle seslendi; Herkes aynı şeyi soruyor. “Ailenin durumu çok kötüydü. Kızı ne olacak?” diye.. O kız bizim kızımız artık. Tüm geleceğini oluşturacağız. Sizin gönlünüz ferah olsun.”

 

 

Cenazesi ailesi tarafından teslim alınan Sığırcı’nın yarın memleketi Selçuk’ta son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43