DEM Parti İmralı heyetinin temasları sürüyor. DEM Parti, yeni haftaya Meclis’te siyasi parti turuyla başladı. Heyetin bugün iki önemli görüşmesi var. İlk görüşme MHP’ye yapıldı.
İLK DURAK MHP İDİ
DEM Parti İmralı heyeti, Meclis’te MHP grubunu ziyaret etti.
Görüşmede DEM Parti tarafında eş genel başkanlar Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Oruç ile İmralı Heyeti’nden Sırrı Süreyya Önder ve DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit yer aldı.
MHP’de ise genel başkan yardımcıları Faruk Aksu, Feti Yıldız ve Semih Yalçın konuklarını kapıda karşıladı. Saat 11.00’de başlayan görüşme bir saat sürdü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapıldı.
İKİNCİ DURAK AK PARTİ
Heyetin bugünkü son durağı ise AK Parti oldu. DEM Parti-AK Parti görüşmesi saat 14.00 itibarıyla başladı.
DEM Parti heyetinde Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yer aldı.
AK Parti heyetinde ise Grup Başkanı Abdullah Güler, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve Genel Başkanvekili Efkan Ala bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.