• BIST 9432.55
  • Altın 4094.521
  • Dolar 38.4006
  • Euro 43.6853
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Daha da sıcak olacak…

Daha da  sıcak olacak…
Hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artarak, mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredecek ve yurdun kuzeydoğu kesimleri dışında büyük bir bölümü yağışsız geçecek.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, Basra alçak merkezinin etkisi altında olan Türkiye’de hava sıcaklıkları, bayram süresince genel olarak mevsim normallerinde, güney kesimlerinde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretti.
Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının artarak, tüm ülkede mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği ve yurdun kuzeydoğu kesimleri dışında büyük bir bölümünün yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Hafta sonuna kadar en yüksek hava sıcaklıklarının Bursa'da 30-33, Ankara’da 33-35, İstanbul’da 30-32, İzmir’de 35-37, Antalya’da 38-40, Adana’da 34-36, Diyarbakır’da 39-41 ve Erzurum’da 28-30 dereceler civarında seyretmesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının 40,  deniz suyu sıcaklığının ise 26 derece olarak ölçüldüğü Aydın’da, vatandaşlar serinlemek için sahil beldelerine akın etti. Kuşadası ve Didim’deki plajlarda yoğunluk yaşandı. 
 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43