• BIST 9148.45
  • Altın 3696.944
  • Dolar 38.0114
  • Euro 41.7847
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 13 °C

Cinsellik Oyunu Kanlı Bitti!

Cinsellik Oyunu Kanlı Bitti!
Cinsel ilişki oyunu kanlı bitti... Defalarca bıçakladı...

The Sun'ın haberine göre, İngiliz Sarah Holden ve Shaunna Littlewood isimli kadınların Grinin Elii Tonu filminden esinlenerek oynadıkları cinsellik oyunu kanlı bitti. İlişki sırasında kontrolü kaybettiği belirtilen kadınlardan biri diğerini defalarca bıçakladı.

25 yaşındaki İngiliz kadın Sarah Holden, en yakın arkadaşı olarak nitelendirildiği Shaunna Littlewood ile bir dönem oldukça meşhur olan Grinin Elli Tonu filminden esinlenerek bir oyun oynadı. 

Sarah önce en yakın arkadaşı tarafından çıplak bir şekilde yatağa bağlandı. The Sun gazetesinin haberine göre, oyun esnasında kontrolü kaybeden Shaunna isimli kadın Sarah'ın göğsünü defalarca bıçakladı. 
On yedi kez Sarah'ın göğsüne bıçak saplayan Shaunna, her seferinde Sarah'ın kulağına, "Özür dilerim prenses, biraz eğlenelim" diye fısıldadı.

Cinsel ilişki oyunu kanlı bitti... Defalarca bıçakladı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43