• BIST 10438.33
  • Altın 3433.902
  • Dolar 36.5962
  • Euro 39.9014
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 6 °C

CHP seçmeni kimi istiyor! Büyük fark...

CHP seçmeni kimi istiyor! Büyük fark...
Peki CHP seçmeni kimi istiyor?

GENAR Araştırma şubat ayında gerçekleştirdiği anket sonuçlarını açıkladı. Yapılan ankete göre CHP seçmeninin hangi Cumhurbaşkanı adayını tercih ettiği ortaya çıktı.

GENAR Araştırma, şubat ayında gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını paylaştı.

CHP seçmenine yöneltilen "Cumhurbaşkanı adayı kim olsun?" sorusuna verilen yanıtlar, Mansur Yavaş'ın açık ara önde olduğunu gösterdi.

Ankete göre:

Mansur Yavaş: %36,7

Ekrem İmamoğlu: %27


YAVAŞ NEDEN ÖNDE?


Anket sonuçlarını köşesine taşıyan gazeteci Aytunç Erkin, GENAR Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş’ın değerlendirmelerine de yer verdi.

Aktaş’a göre Mansur Yavaş, CHP tabanı tarafından daha çok benimsenirken, Ekrem İmamoğlu'nun ise AKP ile daha fazla polemiğe giren bir figür olarak öne çıktığı belirtildi.

Aktaş, "Mansur Yavaş, Ankara'da yüksek oy oranlarına ulaşmasına rağmen tartışmalara ve polemiklere daha az dahil olduğu için kamuoyunda daha sakin bir profil çiziyor. Bu durum, onu CHP seçmeni nezdinde daha güçlü bir aday haline getiriyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43