• BIST 9379.83
  • Altın 3701.858
  • Dolar 37.9957
  • Euro 41.6226
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 6 °C

Büyükşehir personeline eğitim

Büyükşehir personeline eğitim
Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına mevzuat eğitimi verdi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen eğitim çalışmaları çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve ilçe belediyelerinde tebligat iş ve işlemlerini yürüten personele yönelik mevzuat eğitimi verildi. 

Bursa haber...    

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğundaki eğitim, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi Tutkun tarafından ‘7201 Sayılı Tebligat Kanunu ile 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na göre tebligat usulleri, tebligat yapılacak kimseler, tebliğ mazbatası, elektronik tebligat’ konuları anlatıldı.

Tebligatların mevzuata uygun gerçekleştirilmediği takdirde yargı kararlarına konu olabileceğinin ve tebligat süreçlerinde yaşanan sorunların dile getirildiği programda, katılımcıların merak ettiği konulara da cevap verildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43