• BIST 9317.24
  • Altın 4101.178
  • Dolar 38.0999
  • Euro 43.4793
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 12 °C

Bursa'ya yeni uyarı

Bursa'ya yeni uyarı
Bu kez saat verdi
Meteoroloji'den son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Bursa'da 2 gündür etkisini gösteren lodusun daha da kuvvetlenmesi bekleniyor.
 
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtınanın hakim olacağı belirtildi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün Marmara ile kuzey ve kıyı Ege'de rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği kaydedildi.
 
Meteoroloji'nin açıklamasında, Marmara'da 'fırtınamsı rüzgar' şeklinde esmekte olan rüzgarın, bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde, 'kuvvetli fırtına' şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. İstanbul'da şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vapurlarda da yolcuların seyir esnasında dışarıda durmamaları yönünde uyarılar yapılıyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar ile ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.
 
DENİZ SEFERLERİNE KARŞI UYARI
 
Marmara'da şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vapur sefer hızları düşürüldü. Vapur yolcuları seyir esnasında dışarıda durmamaları yönünde uyarılırken dalgaların mendirekleri aştığı öğrenildi.
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43