• BIST 9266.09
  • Altın 4101.944
  • Dolar 38.152
  • Euro 43.5267
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 8 °C

Bursaspor'da 5 eksik!

Bursaspor'da 5 eksik!
Osmanlı maçı hazırlıkları sürüyor
BURSASPOR, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına devam ederken, Badu, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal antrenmana katılmadı, Josua John ve Bilal Kısa ise takımdan ayrı çalıştı.
 
Süper Lig'in 8'inci haftasında 16 Ekim Pazartesi günü Osmanlıspor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bu mücadelenin hazırlıklarını sabah saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ardından koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.
Sol ayak bileği bağlarında yırtılma olan Emmanuel Badu, sağ diz bağlarında zorlanma olan Sercan Yıldırım ve belinde ağrıları olan Furkan Özçal'ın tedavileri yapıldı. Josua John'un ise fizyoterapist eşliğinde tedavisine devam edildi. Alt adalesinde sertleşme olan Bilal Kısa ise 4 gün daha fizyoterapist eşliğinde çalışacak.
 
Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.,
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43