• BIST 9483.08
  • Altın 3680.763
  • Dolar 38.01
  • Euro 41.6642
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 11 °C

Bursa'nın göbeğinde cinayet!

Bursa'nın göbeğinde cinayet!
Telefon bayiindeki cinayetin katil zanlısı: Suçsuzum, haklıyım, cezam neyse razıyım, dedi.

 Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden baba oğlu öldüren sanık duruşmada, "Suçsuzum, haklıyım, cezam neyse razıyım" dedi. 

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Eski ortaklar arasında çıkan kavgada Nedim Vural B. (40), Murat Yenikapı'yı (43) tabancayla vurarak öldürdü, baba Abdullah (53) ve oğlu Abdurrahman Yenikapı'yı da (22) yaraladı.

Bursa haber...

Yaralılar ambulanslarla Muradiye Devlet Hastanesi ile yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Abdullah Yenikapı ise 10 gün sonra hayatını kaybetti. 

Olaydan sonra gözaltına alınan ve hakkında 3 kere müebbet hapis istemiyle dava açılan Nedim Vural B., hakim karşısına çıktı. İfadesinde önceki ifadelerini tekrar eden sanık aralarında alacak verecek yüzünden tartışma çıktığını olay günü herhangi bir suçunun olmadığını incelenmek üzere adli emanette duran telefonunun kendisine verilmesi halinde susuzluğunu kanıtlayacağını iddia ederek, "Suçsuzum, haklıyım ve mahkemenin bana vereceği her türlü cezaya razıyım. Telefonumda benim kanıtlarım var, resimler, mesajlar olduğu gibi duruyor. Ben bu işyerini devraldım, onlar bana önce dışarıda görüşelim dedi fakat ben dışarıda değil iş yerinde görüşmek istedim. İçeride çalışanlarım olduğu için de onları alt kata bodruma indirip orada konuşmak istedim. Merdivenlerde bana gülerek 'Şerefsiz seninle mi uğraşacağız' deyince sinirlenip mermileri boşalttım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten yapmadım, suçsuzum ve haklıyım" dedi. 

Duruşmada bilirkişi raporunu inceleyen sanık avukatı, raporda birtakım çelişkilerin olduğu, rapora göre sanığın Erikli'de bulunan evinden Kent Meydanı'ndaki iş yerine 45 saniyede geldiğini böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve raporun yeniden hazırlanmasını talep etti.

 

Mahkeme heyeti talebi kabul ederek HTS kayıtlarının yeniden incelenmesi, eksik evrakların giderilmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da korkutan deprem!07 Nisan 2025 Pazartesi 20:41
  • Bursa'da park halindeki hurda otomobili dereye attılar07 Nisan 2025 Pazartesi 13:05
  • BUDO'daki korku dolu anlar ortaya çıktı07 Nisan 2025 Pazartesi 12:43
  • Bursa'da saniye saniye kaza! Marketten çıktı, motosiklet çarptı07 Nisan 2025 Pazartesi 12:37
  • BUDO'nun tüm seferleri iptal edildi07 Nisan 2025 Pazartesi 12:27
  • Otobanda feci kaza: 1 ölü 3 yaralı07 Nisan 2025 Pazartesi 10:48
  • CHP'nin A Takımı'na Bursa'dan iki isim! Sarıbal yedek kaldı07 Nisan 2025 Pazartesi 09:44
  • Bursa'da evin çatı katı alev alev yandı07 Nisan 2025 Pazartesi 09:34
  • Hava sıcaklıkları düşüyor07 Nisan 2025 Pazartesi 09:02
  • Marmara'da kabus geri döndü07 Nisan 2025 Pazartesi 08:59
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43