• BIST 9477.14
  • Altın 3654.892
  • Dolar 38.002
  • Euro 41.6506
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C

Bursa'da sahiller doldu

Bursa'da sahiller doldu
Bursalılar, Pazar gününü denizde geçirdi...

Bursalılar, pandemi yasaklarının kalktığı ilk pazarı, denize girerek değerlendirdi.   

Bursa haber...

1 Haziran itibariyle gevşetilen pandemi tedbirlerinde pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması 1 Temmuz’a kadar devam etmişti. 1 Temmuz ile birlikte yeni normalleşme kuralları çerçevesinde bir çok kısıtlamayla beraber pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırılmıştı. Uzun süreden sonra pazar gününü dışarda geçirmek isteyen vatandaşlar dışarıya akın etti.

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Kumsaz Mahallesi’nde de insanlar pazar gününü denize girerek değerlendirdi. Birkaç haftadır deniz salyasının da görülmediğini ifade eden vatandaşlar, denizin sıcak ama pis olduğunu ifade etti. 

Gemlik Belediyesi’ne bağlı çalışan cankurtaranlar da tüm gün vatandaşın can güvenliği için görev yapıyor. Bu sezon herhangi bir olayın yaşanmadığı Kumsaz’da sezonun böyle bitmesi bekleniyor.

Denize girmek için Kumsaz’ı tercih eden Enes Yüksel de, sahilin kalabalık olduğunu, denizin sıcak ama pis olduğuna dikkat çekti. 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43