• BIST 9536.54
  • Altın 3677.932
  • Dolar 38.006
  • Euro 41.6006
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 8 °C

Bursa'da kayıp alarmı!

Bursa'da kayıp alarmı!
Her yerde aranıyor
BURSA’nın Mustafakemalpaşa ilçesinden misafir olarak geldiği kızının evinden çay içmek amacıyla çıkan 74 yaşındaki Refik Bektil, kayıplara karıştı. Alzheimer rahatsızlığı bulunan yaşlı adamı yakınları, her yerde arıyor.
 
Merkez Osmangazi ilçesi, Sırameşeler mahallesinde kızının yanında kaldığı öğrenilen Refik Bektil, 5 gün önce çay içmek için evden ayrıldı. Evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Refik Bektil’in yakınları polise müracaatta bulundu.
Dayısının başına bir şey gelmesinden korktuğunu belirten Gökhan Bora, “Dayım, hiçbir zaman böyle bir yere gittiği zaman geriye dönmemezlik yapan biri değildi. Polise gereken başvurumuzu yaptık, Kayapa, Ürünlü, İzmir yolunda göründüğüne dair ihbarlar polise yapılmış. Biz yapılan ihbar yerlerine gittiğimizde dayımızı bulamadık. Yanında telefon vardı. Üç kez çaldı cevap veren olmadı. Şu anda telefonun şarjı bittiğini tahmin ediyoruz. Her halde dayım telefonu bir yerde düşürmüş olabilir. Görenlerin 0537 4270178 nolu telefona veya en yakın emniyet güçlerine haber vermesini istiyoruz” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43