• BIST 9317.24
  • Altın 4081.261
  • Dolar 38.0403
  • Euro 43.2726
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Bursa'da ceset şoku!

Bursa'da ceset şoku!
Demirtaş mahallesinde bulunan ceset...
Bursa’da tarladan bulunan ceset polisi harekete geçirdi. Kimliği henüz belirlenemeyen maktülün silahla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı.
 
Bursa'nın Osmangazi İlçesi Demirtaş mahallesinde tarlada bulunan bir ceset polisi harekete geçirdi. İddiaya göre, tarlaya çalışmaya gelen çiftçiler 42-43 yaşlarında bir erkek cesedi gördü.
 
Çiftçiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve sağlık ekipleri şahsın tabanca ile karın ve göğüs bölgesinden vurularak öldüğünü ve kimliğinin henüz bilinmediğini belirtti.
 
Polis ekipleri kayıp şahısların ailelerini tek tek arayarak teşhis etmeye çalışırken çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
 
KİMLİĞİ BELİRLENDİ
 
Bursa’da tarlada işçiler tarafından bulunan cesedin 53 yaşındaki Gürbüz Kömür’e ait olduğu belirlendi.
Polisin yaptığı araştırma sonucunda, ölen kişinin dün akşam oğlu tarafından Yıldırım Polis Merkezi’ne kayıp müracaatı yapılan 53 yaşındaki Gürbüz Kömür olduğu ortaya çıktı.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43