• BIST 9379.6
  • Altın 4081.611
  • Dolar 38.1544
  • Euro 43.6137
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 19 °C

Bursa için yeni uyarı!

Bursa için yeni uyarı!
Meteoroloji, bölgede fırtına beklendiğini duyurdu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için ve çevre iller için fırtına uyarısı yaptı. Vatandaşlardan ağaç devrilmesi, çatı uçması ve soba ile doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi. 

Bursa haber...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3'üncü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren çarşamba günü saat 18.00'e kadar Bursa, Bilecik, Kütahya İl ve İlçeleri'de yer yer kuvvetli fırtınanın etkili olacağı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, "Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi. 

Bursalıların, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi durumlara karşı dikkatli olması istendi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43