Siyah-beyazlı yönetim, futbol takımının sezonu Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde tamamlaması halinde, teknik direktör Şenol Güneş’i göreve getirmek için harekete geçecek.
Yeni sezona ‘3 kulvarda 3 kupa’ parolasıyla başlayan Beşiktaş’ın, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde havlu atmasının ardından Süper Lig’de de şampiyonluk yarışında geriye düşmesi sonrası yönetim planını belirledi.
PETR CECH, BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ
Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; ligde son 5 haftaya liderlik avantajıyla giren ancak peş peşe gelen Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor beraberlikleri sonrasında üçüncü sıraya kadar gerileyen ve şampiyon olması iki rakibinin de puan kaybetmesine bağlı olan Beşiktaş, sezonu bu noktada tamamlarsa Slaven Bilic’le yollar ayrılacak.
Önceki günkü 1-1’lik Akhisar Belediye beraberliği sonrasında harekete geçen Siyah-Beyazlı idarecilerin, Hırvat hocanın koltuğu için şimdiden arayışlara başladığı ve Başkan Fikret Orman’ın, “Bilic giderse, takımın başına yerli bir hoca gelmeli” sözleri sonrasında rotayı Şenol Güneş’e çevirdiği öğrenildi.
BURSASPOR İLE SÖZLEŞMESİ HAZİRAN’DA BİTECEK
Trabzonspor’un başında 2009-13 yılları arasında görev yaptıktan sonra bir süre takım çalıştırmayan ve ardından bu sezon Bursaspor’la anlaşan Şenol Güneş, Yeşil-Beyazlılar’la 1 senelik kontrata imza atmıştı. Bursa’nın UEFA’dan bir yıl men cezası almasının ardından Yeşil-Beyazlılar’ın başında kalan ve ara transfer döneminde de oyuncularının başka takımlara gitmesini engelleyen 62 yaşındaki çalıştırıcı, ekibiyle beraber başarılı bir hava yakalamıştı.
Bu gelişmelerin ardından Başkan Recep Bölükbaşı’nın sözleşme yenileme önerisini, “Sezon sonundaki duruma göre karar vereceğim” sözleriyle geri çeviren Güneş’in, Siyah-Beyazlılar’dan gelecek teklifin ardından rotasını İstanbul’a çevirebileceği konuşuluyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.