• BIST 9975.61
  • Altın 2815.506
  • Dolar 34.0562
  • Euro 38.0071
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak   Filmler
20 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 20 Eylül Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Yeniden vizyona girecek Alacakaranlık (Twilight) serisinden Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 ve Bölüm 2 filmlerinin yanı sıra Transformers: Başlangıç (Transformers: One), Harika Kanatlar: Dünya Turu (Super Wings: Journey to the Center of the World), Hükümet Bey, Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap), Dedemin Gözyaşları ve En Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.


Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Dramdan komediye, korkudan animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 20 Eylül Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 


Yeniden vizyona girecek Alacakaranlık (Twilight) serisinin Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 ve Bölüm 2 filmlerinin yanı sıra Transformers: Başlangıç (Transformers: One), Harika Kanatlar: Dünya Turu (Super Wings: Journey to the Center of the World), Hükümet Bey, Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap), Dedemin Gözyaşları ve En Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake) filmlerinin içerisinde bulunduğu 20 Eylül Cuma haftasının vizyon programı Paribu Cineverse’ün mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor. 

20 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

Yeniden vizyona girecek Alacakaranlık (Twilight) serisinin Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 ve Bölüm 2 filmlerinde, Bella ile Edward'ın düğününden sonra Bella'nın hamile kalması vampirler ve kurt adamlar arasında yeni bir krize yol açarken, çiftin kızları Renesmee ile kurdukları yeni hayat, peşlerine düşen Volturi'lere karşı verdikleri mücadeleyi de beraberinde getirir.


Haftanın animasyon filmlerinden Transformers: Başlangıç (Transformers: One), birbirinin en büyük düşmanı olan Optimus Prime ile Megatron'un hikâyesini anlatıyor. Autobot lideri Optimus Prime ile Decepticon patronu Megatron Cybertron gezegeninde basit işçilerken, aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermezdi. Ancak bir gün Cybertron'da huzursuzluk başlayınca, ikilinin arası açılmaya başlar. Prime'ın Autobot'ları ve Megatron'un Decepticon'ları arasında, iki Transformer'ın dostluğundan çok daha fazlasının tehlikede olduğu bir savaş çıkar.


Haftanın bir diğer animasyon filmi Harika Kanatlar: Dünya Turu (Super Wings: Journey to the Center of the World), keşif gezisine katılamayan arızalı bir denizaltı olan Comma'nın, gelecekten kendisiyle tanışmasını ve derin deniz depremlerinin ve kayıp yaratıkların arkasında korkunç bir komplo olduğunu öğrenmesini anlatıyor. Okyanus krizi patlak verdiğinde hayalinde ısrar eden Comma, süper bir dönüşüm geçirip Pete, Pearl, Da Zhuang ve Fire Rabbit ile omuz omuza savaşabilecek mi? 


Senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Yıldırım’ın üstlendiği Hükümet Bey, yönetmen Mehmet'in hayalini kurduğu korku filmini çekmek için gittiği Urfa'da tanıştığı Hükümet Bey'in hikâyesini anlatıyor. Yönetmen Mehmet, senaryosunu da yazdığı "Cin Başka Peri Başka" filminin, ekibin ve bütçenin kısıtlı olmasına rağmen çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti'ye gider. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet Bey, çekimlere gelen oyuncu Fadile'ye platonik olarak aşıktır. Hükümet, ona aşkını ilan eder ve kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.


Haftanın korku filmlerinden Mickey Mouse'un Tuzağı (Mickey Mouse's Trap), doğum gününde kendisini ölüm kalım savaşının içinde bulan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Alex'in 21. doğum günüdür ve bu özel günde eğlence salonunda geç vardiyada mahsur kaldığı için arkadaşları ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katil, Alex'in hayatta kalması gereken kendi oyununu onlarla oynamaya karar verir. Alex, doğum gününde bu oyundan sağ çıkmak için arkadaşlarıyla birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.


Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun ve Erkan Petekkaya’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Dedemin Gözyaşları, hasta olan torununu hayatta tutabilmek için mücadele eden bir adamın hikayesini konu ediniyor. Mustafa, anne ve babasını henüz bebekken bir trafik kazasında kaybeder. Bu durum üzerine Mustafa, küçük ve şirin bir sahil kasabasında yaşayan dedesi Kemal tarafından sevgiyle büyütülür. Torunu ile mutlu bir yaşam süren Kemal'in hayatı, 10 yaşında olan Mustafa'nın lösemiye yakalanmasıyla alt üst olur. Torununu hayatta tutabilmek için her şeyi yapmaya hazır olan Kemal, olağanüstü bir mücadeleye girişir.


Maryam Moghadam’ın yönetmen koltuğunda oturduğu En Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake), yalnız yaşayan yetmiş yaşındaki Mahin'in, bir öğleden sonra tanıştığı yeni biriyle yalnızlık rutininin kırılmasını konu ediniyor. 70 yaşındaki Mahin, Tahran'da yalnız yaşayan bir kadındır. Kocası ölen Mahin'in kızı da Avrupa'ya göç etmiştir. Öğleden sonra çayı için arkadaşlarıyla buluştuğunda, ona aşk hayatını yeniden canlandırma fikrini aşılarlar. Bu düşünce Mahin'i korkutsa da aynı zamanda da içini umut doldurur. İçini açmaya ve birisiyle tanışmaya hazır olan Mahin'in bu süreçte yaşadığı şans eseri bir karşılaşma, onun için unutulmaz bir akşama dönüşür.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Öykü Çelik: Sevgiyle besleniyorum11 Eylül 2024 Çarşamba 12:31
  • Polatların davasında tahliye itirazına ret09 Eylül 2024 Pazartesi 16:28
  • Engin Polat'a tahliye kararı06 Eylül 2024 Cuma 14:33
  • Ağustos’un yıldızı Semicenk oldu05 Eylül 2024 Perşembe 13:31
  • Polat çiftinin davasında ikinci gün05 Eylül 2024 Perşembe 11:04
  • Polat ailesi hakim karşısına çıktı04 Eylül 2024 Çarşamba 14:48
  • Talu çiftine 195’er yıl hapis talebi03 Eylül 2024 Salı 14:53
  • Dilan Polat'tan cezaevi ziyareti03 Eylül 2024 Salı 12:36
  • Candan kardeşler hakim karşısına çıkıyor03 Eylül 2024 Salı 12:33
  • Bir gecede yüz şarkı26 Ağustos 2024 Pazartesi 16:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78