• BIST 9317.24
  • Altın 4100.312
  • Dolar 38.0781
  • Euro 43.5001
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C

Başkan Aktaş heyecanla çalışıyoruz!

Başkan Aktaş heyecanla çalışıyoruz!
Başkan Aktaş: Bursa’nın geleceği için heyecanla çalışıyoruz...

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın daha modern ve sağlıklı geleceğine yönelik, heyecanlı adımlar attıklarını söyledi. Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da yaşayan vatandaşların hizmetin en iyisini en pratik şekilde alabilmeleri için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bursa haberleri...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha modern ve sağlıklı bir geleceğe taşıyacak çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla kente değer kattığına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi’nin revize edilen yönetim organizasyon şemasıyla alakalı hem genel sekreter yardımcılarımız hem daire başkanlarımız hem de şube müdürlerimizle bir araya gelip derdimizi heyecanımızı paylaştık. Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketler olmak üzere 3 farklı ayağı bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin 17 daire başkanı, 53 şube müdürü ve ilgili arkadaşlarımızla beraber işleyişimizi, sistemimizi, detaylı bir şekilde değerlendirdik” dedi.

Bursa haberleri...

SONUÇ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI

Atılan adımların Büyükşehir Belediyesi’nin daha sistemli, vatandaşın işini daha kolay halleden, yapılan iş ve işlemleri daha seri şekilde çözülmesi odaklı olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, “Yeni ekip arkadaşlarımıza inancımız tamdır. Bugün bunu kendilerine teyit ettik. Tüm görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bursa insanının Büyükşehir Belediyesi’nden daha sağlıklı, daha seri, daha pratik ve daha sonuç odaklı hizmet alması noktasında bu hamlelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Bursa’da öncelikle trafik ve ulaşım, imar ve kentsel dönüşüm, yeşil Bursa ve tarih şehri Bursa gibi alanlarda çalışmalarına yön verdiğini kaydeden Başkan Aktaş, çalışma sisteminde şeffaflığın ve vatandaşlarla diyaloğun önemine de dikkati çekti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43